Covid-19 Korona Virüs Açıklama

Değerli Misafirlerimiz;

Tüm dünyada yaşanmakta olan corona virüs (covid-19) salgını ile mücadelede kontrollü normalleşme sürecine girilmesi üzerine; Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Turizm Bakanlıklarının konaklama tesisleri için hazırlamış oldukları genelgeler çerçevesinde ‘Önce sağlık’ anlayışıyla hazırlıklarımızı tamamlayarak, gündemi yakından takip etmeye devam ediyoruz.

Neler Yapıyoruz,

• Otel çalışanlarımıza gerekli eğitim ve bilgilendirmeler ‘ İş Sağlığı Güvenliği’ ve Diversey Kimya tarafından verilmektedir.

• Çalışanlarımızın günlük işe geliş gidişlerinde temassız ateş ölçümleri yapılmakta ve kayıt altına alınmaktadır. Personelimiz yaptıkları işe göre eldiven, bone v.b kullanmaktadır. Maske tüm personelimiz için zorunludur.

• Tesisimize giriş yapan misafirlerimize girişte temassız ateş ölçümü yapılmakta ve Covid-19 bilgi formu doldurtulmaktadır.

• Önceki misafirimizin çıkış yapmasından sonra yeterli havalandırma ve temizlik işlemi yapılarak, ULV sistemi ile dezenfekte edilen odalarımız yeni giriş yapan misafirimizin kullanımına sunulmaktadır.

• Genel alanlarımızda maske takılması genelge çerçevesinde zorunlu olacaktır. Talep eden misafirlerimize konaklama süresince maske temin edilecektir.

• Herşeydahil sisteminde Açık büfe olarak hizmetimize devam etmekteyiz. Açık büfe düzeninde İçişleri Bakanlığı ve Turizm Bakanlığı genelgelerinde belirtildiği üzere büfelerimizden tüm ürünler self servis olarak personelimiz tarafından dağıtılacaktır. İlgili genelgeler çerçevesinde bazı ürünler tek kullanımlık olarak sunulacaktır.

• Restaurant girişinde misafirlerimizin temassız ateş ölçümleri bütün öğünlerde yapılmaktadır. Restaurant ve diğer servis ünitelerimizde hareket halindeyken maske takılması zorunlu olacaktır.

• Sosyal mesafe kurallarına azami özen göstermekteyiz. Devletimiz yeni bir karar alıncaya kadar Tesisimize 2020 sezonunda genel alanlarda sosyal mesafe kurallarına uyulabilecek sayıda misafir kabulü yapılacaktır.

Bu çerçevede tesisimizin genel kulllanım alanlarının (restaurant / havuz bar / snack bar v.b) açık ve yeteri kadar geniş alanda hizmet vermekte olması huzur ve güveninizi arttıracaktır.

• Havuz bölgesinde şezlong mesafeleri genelgeye uygun olarak düzenlenmektedir.

• Voleybol, bilardo, okey v.b gibi aktiviteler ilgili kurumlar farklı bir görüş açıklayıncaya kadar hizmete kapalı olacaktır.

• El Dezenfektan standlarımız genel alanlarda mevcuttur. Misafirlerin kullandıkları meteryaller, İlgili personelimiz tarafından her misafir kullanımından sonra yeni misafir için Meteryal dezenfektanı ile dezenfekte edilir.

Datçamız’ın Yeşil Yüzü ‘Club Datça’dan mutlu ve dinlenmiş olarak tekrar gelmek üzere evlerinize dönmeniz umuduyla,

Sağlıklı günler dileriz.

İletişim

İskele Mah. Hürriyet Cad. No:25 Datça, Muğla
TR 48900, Türkiye

Haritada göster

T: +90 252 712 8222

F: +90 252 712 9476

E: info@clubdatca.com

BİZİ TAKİP EDİN

REZERVASYON HATTI